Marrije Prins

Ik begeleid (groepen) mensen bij ontmoeting en ontwikkeling. Daar gebruik ik verschillende methodieken bij en Durftevragen is daar een van. Omdat ik geloof in kennisdelen, co-creatie en de schoonheid van verbinding. 

Heb je een plan?

Als je iets wil bereiken in je leven, zorg dan dat zoveel mogelijk mensen dat weten. Zo krijgen zij die je kunnen helpen de kans om dat ook echt te doen. Deel je plan, je wens of ambitie met iedereen die je tegenkomt en voor je het weet ben je op weg van wens naar werkelijkheid. In een Durftevragensessie werkt dat net zo; jij vertelt wat je wilt en ik help je jouw vraag zo te formuleren dat bij de rest de lampjes aan gaan. En staat je vraag vervolgens op de flip-over? Dan gaan we met de hele groep aan de slag en ga jij naar huis met een berg aan tips en trucs.

Wil je mij als begeleider?

Mensen noemen mij als begeleider vaak: helder, inspirerend, vrolijk en energiek. Mijn begeleiding is gericht op het creëren van een aangename sfeer waarin iedereen zich uitgenodigd voelt te vragen en te delen. Ook wanneer deelnemers elkaar nog niet (of alleen van een bepaalde kant) kennen. Organiseer je een teamdag, conferentie, netwerk-event of andere bijeenkomst en zoek je een Durftevragenbegeleider met ervaring op het gebied van kunst/cultuur, zorg/welzijn, onderwijs of ondernemerschap? Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel of bel mij via 06-46120474.