Meebouwen

Als je Durftevragen wilt helpen uitbouwen, dan ben je altijd welkom! We laten het altijd maar een beetje organisch gebeuren, de groei van onze club.

Durftevragen is voor ons niet alleen die workshop of lezing, we hebben stiekem het plan om Nederland en de wereld een beetje mooier, makkelijker en leuker te maken. Door bijvoorbeeld een andere manier van samenwerken te realiseren en door verbindingen te creëren. De workshop is daar een van de middelen voor. Voor de rest bouwen we allemaal aan deze droom, het verhaal van Durftevragen, de bekendheid en het netwerk. We zorgen voor ingangen, versnelling van projecten en helpen elkaar allemaal met Durftevragen en wat we daarnaast nog doen.

We weten van tevoren nooit of een meebouwer ook begeleider wordt, of op welke andere manier waardevol verbonden blijft aan Durftevragen. We hebben geen glazen bol…

Dus als je denkt, ‘ik wil meebouwen ook al weet ik nog niet op welke manier’, begin dan gewoon! Doe lekker mee, begin met het aanboren van bronnen, organiseer een sessie voor een van de Durftevragenbegleiders, leg contacten, vertel over Durftevragen. Op een gegeven moment blijkt vanzelf hoe jij meegroeit en past bij Durftevragen. Natuurlijk helpen we je daarbij, maar het initiatief ligt bij jou.

Wil je op deze manier meebouwen, mail dan naar [email protected] en dan gaan we het erover hebben.