Facebookgroep werkt: weer op op pad naar Estland

Martijn Aslander, de bedenker van de hashtag #durftevragen, had weer een goed idee: “Als je nou eens een Facebookgroep maakt van durftevagen, dan kunnen mensen elkaar nog beter helpen. Misschien nog wel beter dan op Twitter.”

Natuurlijk probeerden we het meteen uit. Check hem hier.

Binnen een paar weken zitten we al aan de 750 leden en krijgt iedere vraag ruim 30 reacties. Wow, het werkt.

Klap op de vuurpijl tot nu toe: Annette Dölle en Jaqcueline Slenders vonden elkaar na een vraag in de groep en ze gaan samen op reis om verslag te doen van de Let’s Do it 2012 conferentie. U weet wel, die Esten die in een dag hele landen opruimen. Dit jaar willen ze de hele wereld doen en de dames gaan met hun blogs en vlogs helpen door veel aandacht te genereren. Tof!

We gaan hun vlogs hier publiceren. Bij deze de eerste:

1 gedachte over “Facebookgroep werkt: weer op op pad naar Estland

  1. Als chronisch belangenbehartiger en terug van harm reduction conference ken ik durf te vragen als initiative dat meer bij kan dragen dan door hulpverlening aangestuurde activatie. Door jullie durfde ik hivpastoraat r’dam om lourdesreis te vragen, we zijn in oktober 5 dagen geweest met chronisch afgeschreven mensen. (hiv, hepatitis) uit de dag opvang centra verslaafden. Dus 1 dag leuke activering moet kunnen lukken.

Gesloten voor reacties.