Een heldere video uitleg over Durftevragen

Aan de Durftevragen Nieuwjaarsboost hebben veel mensen bijgedragen om er het succes van te maken dat het had. De bezoekers hebben ongetwijfeld Cor Mouwen en Nilofar Asfhar rond zien lopen als camera ploeg. Inmiddels hebben zij een korte film gemaakt over durftevragen waarin het gelukt is uitleg over durftevragen te koppelen aan een mooie sfeerimpressie van de Durftevragen Nieuwjaarsboost. Ik denk dat het filmpje ee goed middels is om mensen uit te leggen wat Durftevragen is. Als je wilt maak er dus gretig gebruik van. We vinden het fantastisch dat zij ons geholpen hebben met zoveel toewijding en betrokkenheid.
Cor, Nilofar Dank daarvoor!!!
Hieronder het resultaat.

Durftevragen from Cor Mouwen on Vimeo.

6 gedachten over “Een heldere video uitleg over Durftevragen

 1. Beste Nils,

  Graag gedaan, ik heb met veel plezier gewerkt aan t filmpje. Was zeer leerzaam en ontzettend leuk om te doen. Daarnaast heb ik heel veel leuke mensen ontmoet. Bedankt voor de samenwerking en ik kijk uit naar een volgende samenwerking. Succes met duftevragen sessies.

  Groeten,

  Nilofar Afshar

 2. Pingback:uberVU - social comments

 3. Prachtig, dit durf te vragen!
  Ik kende het nog niet en ga dinsdag gelijk kijken op een bijeenkomst van Durf te Vragen in Haarlem.

  Wie weet kunnen we wat voor elkaar doen?
  Ik ben gediplomeerd loopbaanbegeleider en personal coach en bied mijn diensten aan op basis van Waardebepaling Achteraf. Zo betaal je dus nooit meer dan het coachtraject voor jou echt waard is.
  (voor meer info hierover zie mijn website http://www.Universis.nl , of de website van WBA: http://waardebepalingachteraf.nl/

  Ik kan nog wel wat klanten gebruiken Als je iemand weet die hier iets aan heeft(of meer info wilt) kun je me bellen op 06-55738618

  Vriendelijke groet, Sjaak Hoogeland

 4. Pingback:Meer informatie over Durftevragen

 5. Beste Lezer, Ik ben Jos van Langen en ben opzoek naar 2 talenten.
  a. ik zoek een creatieve en inhoudelijke goed editor om leaderfilmpjes kan maken van bestaand videomateriaal.

  b. en zoek een marketing talent om te helpen mijn Uirgeverij Reikwijdte verder uit te bouwen. Reikwijdte maakt educatieve dvd’s voor organisaties die het leervermogen van de leidinggevende en medewerkers wil verbreden

  Graag geef ik meer info
  Alvast mijn dank, Jos van Langen
  06 – 230 41 544

  http://www.josvanlangen.info
  http://www.reikwijdte.info

Gesloten voor reacties.