Open Durftevragen

Heb je een idee, een plan, een droom of een project?
Iets wat je in de wereld wilt zetten, wilt realiseren, wilt waarmaken?
Een open Durftevragen workshop maakt het mogelijk om te laten lukken wat jij wilt dat lukt.

We organiseren open Durftevragen workshops door het hele land. In onze agenda zie je waar en wanneer de volgende gepland zijn.

Het is een hele ervaring om aan Durftevragen mee toe doen, ook als je nog geen concrete vraag hebt. Iedereen is welkom. Niemand hoeft iets voor te bereiden, alleen maar er te zijn. Meestal komen mensen met een vraag, maar vaak ook uit nieuwsgierigheid naar wat het is en hoe het werkt. Ook komen er mensen die het vooral leuk vinden om met anderen mee te denken. Het leuke van de open inschrijving is dat je nooit weet wie er nog meer bij jou in de groep zitten. En dat blijkt altijd weer inspirerend, voor alle aanwezigen!
Een groep bestaat uit 8 tot 12 deelnemers en een workshop duurt 4 uur. Meestal lukt het om elke deelnemer die wil zijn of haar vraag te laten stellen. En de anderen denken met je mee.

Doe je mee? Bekijk hier onze agenda.

Als je aan een Durftevragen mee wilt doen, maar er is er geen op korte termijn bij jou in de buurt, kun je dat aan ons vragen. Of je organiseert zelf een workshop en vraagt een van ons om te komen voor de begeleiding. Hoe dat werkt, lees je hier.

Durftevragen werkt op basis van waardebepaling achteraf.

Een paar reacties:

René Turk uit Zevenaar:
“Meedoen aan Durftevragen was een enorme boost voor mijn droom: De Holle Bolle Kikker bij recreatieplas De Breuly. Resultaat: TU/e gaat hem bouwen, toegezegde subsidies en prachtige bijvangst op mijn weg!”

Marisca uit Amersfoort:
Mijn ‘Durftevragen sessie’ was een verademing: Zoveel waardevoller dan een héleboel andere goed-bedoelde-netwerkbijeenkomsten….
Dankzij het doeltreffende format is succes gegarandeerd! De uitkomst is onvermijdelijk voor álle deelnemers nuttig: na afloop keert iedereen vol energie, goede moed en 380° geïnspireerd huiswaarts!!
Sindsdien heb ik voor de ‘Durftevragen sessies’ dan ook veel reclame gemaakt binnen mijn eigen netwerk.”

Marije van der Werf uit Groningen:
“Ik wil jullie allereerst graag enorm bedanken voor de leuke sessie van afgelopen vrijdag! Het sloot mijn week zeer positief af! Ik heb inmiddels al mijn halve netwerk doorverwezen naar durftevragen.”

Joelle van der Peer uit Antwerpen:
Ik heb de flipchart met ideeën alvast in de keuken opgehangen, zodat de collega’s hopelijk ook door jullie ideeën geïnspireerd geraken! De ideeën zullen ook besproken worden op een volgend educatief overleg, om daaruit volgende acties te formuleren.
Nog eens bedankt voor jullie energie en inspiratie en ook veel succes gewenst met jullie projecten!”

Wiske Wulff uit Leeuwarden:
Wiske wilde verhalenverteller worden. Mede door het meedoen aan een Durftevragen sessie is het gelukt!