Durftevragen on Stage

Wil je een zaal vol mensen kennis laten maken met Durftevragen? Wil je ze de kracht van sociale overwaarde laten ervaren? En hoe je die zichtbaar maakt door te vragen wat je ècht nodig hebt?

Zo ja, dan komen wij graag langs met Durftevragen on Stage.
We vertellen kort hoe Durftevragen werkt, waarom het werkt en illustreren dat met leuke voorbeelden. Wat leggen uit wat sociale overwaarde is en waarom wij het belangrijk vinden om die zichtbaar te maken en te verbinden. En waarom het onze missie is iedereen te laten zien wat voor gave dingen er gebeuren als je anderen vraagt je te helpen bij jouw droom of project. En hoe gaaf het is om anderen bij hun droom te helpen!

Maar vooral…
… demonstreren we dan Durftevragen voor een volle zaal. En het maakt ons eigenlijk niet uit of dat 20 of 200 mensen zijn. Want Durftevragen werkt altijd en overal; dat komen we graag bewijzen. Het publiek maakt op een snelle manier kennis met hoe krachtig Durftevragen werkt en hoeveel energie het oplevert. En de vrijwillige vragensteller gaat naar huis met een flap vol tips.

Durftevragen on Stage geeft het publiek een energieboost en nieuwe ideeën. En is prima te combineren met een Durftevragen plugin. Daarbij gaan we na het plenaire deel in kleinere groepen praktisch aan de slag met Durftevragen en kunnen meer mensen hun vraag stellen, verbindingen leggen en verder komen met het realiseren van hun droom.