Events

Regelmatig wordt Durftevragen gevraagd acte de pr?sence te geven op een event. Zo waren we al op de innovatieve congressen van Syntens, netwerkbijeenkomsten van de Kamer van Koophandel, de jaarlijkse MKB-bijeenkomst van de provincie Noord-Brabant, het NOBCO-congres, etc, etc.

Plugin
Op zulke bijeenkomsten doen we meestal een Durftevragen ‘plugin’. De plugin is korter dan de Durftevragen workshop, meestal 1 tot 1,5 uur. Er zitten ook meer deelnemers in een groep, 12 tot 20, soms nog iets meer. Uiteraard komen dan niet alle vragen van deelnemers aan de orde en de tijd per vraag is iets korter. Maar iedereen krijgt wel een beeld van wat Durftevragen is, het effect van het stellen van de juiste vraag en de energie die ermee wordt gegenereerd. Mensen deze ervaring geven is deel van de missie van Durftevragen.

De Durftevragen plugin is kort en krachtig en geeft een echte energieboost.
Een plugin op een event is prima te combineren met een Durftevragen on Stage.

Een paar reacties:

Edwin Froma communitymanager kvknetwerk: “Durftevragen kan in één woord worden samengevat: wow! Sommige mensen uit de groep ken je als deelnemers misschien niet eens. Anderen hebben sommige deelnemers al op KvK Netwerk leren kennen en dat levert dan ook leuke reacties op als ze elkaar nu in het “echt” ontmoeten. Hoe men elkaar ook kent en in welke mate lijkt bij Durftevragen echter niet uit te maken. Door het concept, maar onderschat daarbij ook niet de rol van de begeleiders, wordt er een sfeer gecreëerd van elkaar willen helpen. En alleen dat is al bijzonder.

Durftevragen doet echter meer. Het inspireert je, het geeft je energie en het levert je ideeën op. Of je nu een vraag stelt waar de hele groep bij stil staat en jou hun ideeën of contacten aan geeft. Of dat je ietwat passiever in de kring zit dit te aanschouwen, je haalt er vaak wat uit! Een aantal vragen hebben namelijk ook op jou betrekking en een aantal tips zijn ook voor jou waardevol.”

Christa Borgers van HelderinHuizen.nl:  “Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar het was LEUK! Het principe van Durftevragen is me duidelijk en ik vind het een super idee. Je bent zoveel wijzer dan je denkt. Ik ben fan geworden van Durftevragen. Helemaal helder!”